Feliç 2013 lliure de Fracking

20121231-145732.jpg

Avui els Riudaurencs hem rebut la visita dels reporters de Tv1 que ens han volgut fer un reportatge sobre el Fracking que amenaça el nostre entorn i la nostra manera de viure. Hi han molts dels riudaurencs tot i que avui molts treballaven o eren fora.

Aprofitant que ens hem reunit per fer claca davant les cameres, s’ha improvitzat una petita àgora on tots hem dit la nostra, hem intercanviat opinions i preocupacions, però en una cosa hem estat d’acord per sobre de les altres: això s’ha d’aturar, la nostra manera de viure i les nostres families corren un seriòs perill davant de l’avidesa de les corporacions que només enten de beneficis i no s’hi miren gaire amb la resta.

El proper dia 11 la plataforma Riudaurajunts farà una nova assamblea per refermar el propòsit d’impedir aquest atemptat ecològic i per dibuixar les futures actuacions.

Una vegada vist el petit reportatge que s’ha fet, la conclusió és que s’ha d’aprofitar el resó dels mitjans sense oblidar les altres actuacions. Acabem de començar i hem d’afinar encara moltes coses, però ni ens falta determinació, ni compromís perquè som conscients de què ens hi juguem.

Necessitem més adhesions de dins i de fora del poble, mai sabem el que els altres poden aportar i tots sumem.

Entre tots podem aturar-ho
Feliç 2013 lliure de fracking

Anuncis