l’Aigua abans i desprès del Fracking

Conseqüències fracking

Una imatge val molt més que mil paraules

Una imatge val molt més que mil paraules

Diuen que hi ha imatges que parlen millor que mil paraules i que expliquen molt bé el que pot passar amb els nostres rius. N’hi ha que diuen que tot això és mentida, o que no en sabem prou per emetre un judici, que estem equivocats i que no n’hi ha per tant, però cap d’aquests vol viure al costat d’una prospecció de gas o petroli, ben curiós oi?

Amb l’excusa de que els hidrocarburs són d’interès general, volen continuar mantenint un sistema d’energies finites i contaminants com si el medi-ambient no fora també d’interès General, la cultura del diner i del benefici que ho invadeix tot sense mirar-s’hi gaire

Les energies amb base d’hidrocarburs ja sabem que s’apropen a la seva fi, el consum desaforat que hem mantingut a fet que s’exhaureixin hem arribat al punt de fer-les cares i a l’abast d’uns pocs, on el ciutadà només té dret a ser client i pagar el que ells diguin, doncs l’especulació dels recursos naturals és la base de l’economia mundial. El canvi a les renovables comporta un canvi del sistema i possiblement a la pèrdua de poder dels que ara l’ostenten. Canvis a l’hora de consumir, canvis amb l’eficiència, canvis en la manera de viure són molts canvis, però és l’únic camí per respectar la natura i un món que ens permeti viure amb dignitat.

Anuncis