Què puc fer? Difusió, cartells i octavetes, us necessitem a tots!

La plataforma Riudaura Junts som tots i tots aquells que vulguin ajudar, siguin d’on siguin. Necessitem fer la màxima difusió del nostre problema i arreu. A internet anem amb bon ritme i se’n parla prou encara que mai és suficient. Al poble la difusió tambè va prou bé, la mainada i els grans estan fent una bona feina, que cal afinar però que ja és visible al poble.

L’asignatura pendent és en cartells i octavetes fora del poble, necessitem penjar quants més cartells possibles en llocs visibles i d’alta concurrència de gent i tots hi hem de col•laborar doncs el territòri és molt gran i hi ha molta gent que no te internet i no ens coneix, per això us proposem dos sistemes de col•laboració pensats per arreu:

Pels veïns de Riudura
A la botiga de queviures “El Rebost” de la Pili hi hauran sempre cartells i octavetes per a repartir, és questió de quan aneu a comprar, els hi demaneu i feu difusió en llocs estratègics i visibles quan baixeu a Olot o aneu a altres poblacions. Penseu que amb unes quantes octavetes i cartells que repartim cada escù, ajudarem molt.

Arxius per descarregar a Internet i fer-ne brico-activisme
A la nostra plana web hi han penjats els materials per descarregar per a imprimir a casa, és tan fàcil com baixar-los fer unes copies i penjar-los en aquells llocs on pensis tindran més efectivitat.

Visita la secció de descàrregues a la nostra web
Baixa’t tots el doscuments per imprimir de cop (3,5Mb)
Descarregat el cartell dinA4 (blanc i negre)
Descarrega’t fent clic aqui les octavetes (blanc i negre)
Descarrega’t els adhesius per fer enganxines (blanc i negre)

Per difusió a internet
Tots aquells que vogueu ajudar, també ho podeu fer fent còrrer per la xarxa el material ja preparat per a fer servir a xarxes socials, als mails, als blocs, a les webs… Us els descarregueu i feu-los correr, un senzill acte com aquest pot anudar-nos molt a fer difusió.

Descarrega’t el material per a internet.

Volem agraïr-vos a tots la vostra ajuda, als que ja ho feu i als que ho faran, gràcies, moltes gràcies per ajudar-nos a lluitar per salvar un entorn que és i de llarg molt més important que tot el gas que és pugui extreure per beneficiar nomès corporacions i als de sempre.

Anuncis