Riudaura és noticia al “telediario” del migdia a TV1 en horàri de màxima audiència

La noticia s’ha tractat de manera asèptica, doncs és refereix a la plataforma veïnal Riudaura Junts i al fet de que a Riudaura hi volen fer “alguna cosa” sobre el gas però sobre tot (això ho volien deixar clar) no és sap si serà Fracking o no.

Doncs des de la plataforma Riudaura Junts podem assegurar que el mètode que faran servir amb tota seguretat és el mètode de Fractura Hidràulica o Fracking. doncs el gas que és vol explotar és no convencional o shale gas i l’únic mètode per explotar-lo és indubtable que serà el Fracking de totes totes.

S’han donat pressa de posar al final el missatge de ministre d’indústria José Manuel Soria on sobre tot diu que no ens preocupem pel medi ambient, això (diuen) ho tenen controlat, doncs ho tenen tan controlat que les empreses petroleres no han presentat (ni fa falta) cap informe d’impacte mediambiental a L’ajuntament de Riudaura segur i pel que sabem a la Generalitat tampoc.

Recordem que l’actual president Mariano Rajoy i el seu partit, van gestionar (millor, van provocar amb la seva negligència) el desastre ecològic de més rellevància de la història d’Espanya a les costes gallegues amb el vessament de petroli del vaixell “Prestige”, si aquell de “los pequeños hilillos de plastelina en estiramiento vertical” que és van transformar en tones de “chapapote” que provocaren la contaminació de tota la costa gallega i de la qual encara avui se’n poden veure les conseqüències.

Tenint en compte aquest fet ja ens perdonareu que l’hi donem al ministre d’indústria Espanyol la mateixa credibilitat que a una titella aspirant a Pinotxo, i no ens en fiem de les seves afirmacions pròpies del que recita des de l’ignorància i amb demostrats interessos que deixen en entre dit la seva parcialitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s