Les no tan misteriòses marques blaves

Ja fa uns quants dies han aparegut unes misterioses marques blaves als arbres que es troben una mica mes amunt de la bassa de la Surita camí del l’antic pou del Bover.

Les marques dibuixen un perímetre circular bastant delimitat, situat a escassos 5 metres del riu com per assenyalar que en aquest indret hi pensen construir alguna cosa.
Aquesta senyalització ens demostra que ja han començat la feina per iniciar els estudis per l’explotació.

Els propietaris no se’ls ha avisat sobre aquesta tasca i encara menys se’ls ha demanat permís perquè persones alienes accedeixin a la seva propietat, violant unes quantes lleis amb total impunitat.

Preguntada l’alcaldessa de Riudaura Eulàlia Massana sobre aquest fet ens confirma que ningú a demandat cap permís per realitzar aquesta tasca, ni l’ajuntament de Riudaura n’ha concedit cap, ignorant aquest fet fins que els propietaris n’han informat. La Plataforma Riudaura Junts s’ha desplaçat a l’indret per fer-ne reportatge fotogràfic i d’aquesta manera documentar aquest acte.

En breu penjarem a la web les fotografies del reportatge per a posar-les a disposició de tothom i de pas avisar als altres municipis afectats de què també se les poden trobar

Si hi ha algún técnic que ens pugui informar del que signifiquen especialment les que corresponen a les marcades amb la lletra T i R, els ho agraïriem. Envieu un mail a riudaurajunts@gmail.com

20130112-155643.jpg

20130112-155707.jpg

20130112-155728.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s